Espoon Venepalvelu Oy on venekorjaamo
ja monipuolisia veneilijän palveluja tarjoava yritys.

Palvelut

Espoon Venepalvelu on monipuolisia veneilijän palveluja tarjoava yritys sekä moottori- että purjeveneilijöille. Toimintaperiaatteenamme on tehdä työt ammattitaidolla niin, että ne tulevat kerralla kuntoon.

Teemme lujitemuovikorjaus-, puusisustus-, teak-kansi-, varusteasennus- ja maalaustöitä. Lisäksi tarjoamme telakointia palveluineen. Talvisäilytykseen tai korjaukseen tuleviin veneisiin pystymme tarjoamaan alihankintaverkoston kautta myös venesähkötöitä ja moottorihuoltoja.

Ns. avaimet käteen palvelu on myös mahdollinen talvisäilytysveneille.

Uutena palveluna tarjoamme talvisäilytysosakkeita. Palvelu on suunnattu veneilijälle, joka haluaa veneensä lämpimään halliin talveksi. Osakesäilytys on vuosittaista talvisäilytysmaksua edullisempi vaihtoehto.

Historia ja nykytilanne

Espoon Venepalvelun vetäjä Jan-Markus Roos on toiminut venealalla vuodesta 1985 alkaen. Ura alkoi Finngulfin veistämöllä. 1980-luvun lopussa yritys teki alihankintatöitä sekä kehitti omaa purjevenemallia. 1990-luvun lopulla toiminta siirtyi venekorjauspuolelle.

Vuodesta 2002 alkaen Espoon Venepalvelu on toiminut Espoon Suomenojalla tarjoten monipuolisia korjaus- ja telakointipalveluja veneilijöille. Vuoden 2011 aikana toimintaa on tarkoitus laajentaa Suomenojan lisäksi Kirkkonummen Strömsbyhyn talvisäilytyspaikkojen suuren kysynnän vuoksi.

Kuvia