Onko veneen korjaus sinulle ajankohtaista?

Meiltä veneen korjaus ja huoltopalvelu usean vuosikymmenen kokemuksella. Tarvittaessa voimme toteuttaa veneen huoltotoimenpiteet nopeallakin aikataululla.

Me Espoon Venepalvelulla uskomme, että veneen korjaus ja huolto kannattaa hoitaa ammattitaidolla niin, että kaikki tarvittava saadaan kerralla kuntoon. Meillä on veneiden korjauksesta ja kunnostuksesta pitkä kokemus.

Toteutamme monipuoliset korjaus- ja kunnostustyöt sekä lujitemuovi- että puuveneisiin. Kunnostamme vuosikymmenien ammattitaidolla niin vaativat, karilleajon seurauksena syntyneet runkovauriot kuin pienemmät törmäys- ja telakointivanhingotkin. Meiltä venehuolto pitkällä kokemuksella!

Ota yhteyttä >>

Veneen korjaus - huollamme veneesi pitkällä ammattitaidolla

Veneen korjaus Espoossa

Toteutamme veneellesi tarvittaessa myös laajan runkokorjauksen ja pystymme jopa uudelleenrakentamaan veneesi kalustuksen. Lisäksi tarjoamme purje- ja moottoriveneiden perushuolto- ja kunnostuspalvelut kätevästi säilytyksen yhteydessä. Laadukas veneen talvisäilytys tapahtuu lämmitetyssä hallissa.

Moottoreiden kunnostustyöt teetämme maahantuojien valtuuttamilla huoltoliikkeillä. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä venekorjaamo.

Palvelumme

Me Espoon Venepalvelulla hoidamme muun muassa:

 • törmäysvahinkojen pinnoitukset gelcoatilla tai ruiskumaalauksella
 • pohjien kunnostukset ja laajat runkokorjaukset
 • korjattavan alueen avaus
 • kölin irrotus
 • kölipalkiston korjaukset
 • vettyneiden peräsimien korjaukset
 • rikkoutuneen laminaatin poisto ja korjaaminen
 • epoksi- ja myrkkymaalaukset

Vahinkoja sattuu myös kokeneelle veneilijälle

Vahinkoja voi sattua myös huolelliselle veneilijälle. Vaikka vene ei karille ajaessa alkaisikaan heti vuotaa, voivat vauriot olla laajoja ja heikentää merkittävästi rungon lujuutta. Siksi on tärkeää, että veneen korjaus ja huolto jätetään aina kokeneen ammattilaisen tehtäväksi.

Veneen korjaus - Meiltä veneen korjaus pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä!

Mitä tehdä, jos veneretkellä sattuu karilleajo?

 • Varmista, ettei vene ei vuoda. Mikäli vuotoja ilmenee, vene on nostettava vedestä.
 • Mikäli veneessä on selkeitä vaurioita, tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöllesi.
 • Ota yhteyttä venekorjaamoon.
 • Tulemme tekemään vauriokartoituksen ja teemme kustannusarvion, jossa määrittelemme, kuinka paljon veneen korjaus tulee maksamaan. Toimitamme sen hyväksyttäväksi vakuutusyhtiöllesi.
 • Hoidamme kaiken kokoiset korjaustyöt, jotta veneesi saadaan taas kuntoon ja vesille.

Täältä voit lukea esimerkkejä tekemistämme veneiden korjauksista.

Me korjaamme veneesi nopeasti

Meillä on käytössämme nykyaikainen, 360 neliömetrin kokoinen halli, jonka lattialämmitys takaa tasaisen lämpötilan myös talviaikaan. Veneen korjaus tai huolto toteutetaan tasaisessa lämpötilassa, jolloin esimerkiksi hartsin sekä epoksin kovettuminen tapahtuu oikeaoppisesti.

Pystymme nostamaan korjaamohallissamme jopa 20 000 kiloa painavia veneitä. Nostokehikkoja meillä on kahdelle veneelle. Kölin irrotusta varten meiltä löytyy myös erikokoisa kölipukkeja. Oma nosto- ja siirtotrailerimme mahdollistaa nopean avun heti vahingon tapahduttua.

Yhteistyökumppaneidemme avulla erikokoisten veneiden kuljetukset korjaamoon onnistuvat eri puoltelta Suomea. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää palveluistamme.