Veneen talvisäilytys

Me huolehdimme veneestäsi

Veneen talvisäilytys pääkaupunkiseudulla huolettomasti ja turvallisesti. Me Espoon Venepalvelulla toteutamme säilytyksen yhteydessä myös tarvittavat korjaus- ja kunnostustyöt.

Veneen talvisäilytys kannattaa jättää luotettavan ammattilaisen hoidettavaksi. Espoon Venepalvelun omistaja Jan-Markus Roos on toiminut venealalla vuodesta 1985 alkaen, joten kokemusta vaativienkin veneisiin liittyvien toimenpiteiden toteuttamisesta löytyy usean vuosikymmenen ajalta.

Me Espoon Venepalvelulla tarjoamme veneilijän talvea varten monenlaisia ratkaisuja. Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisesti sopivimman mahdollisimman talvisäilytysmallin. Otathan yhteyttä, ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä >>

Veneen talvisäilytys pääkaupunkiseudulla

Me pidämme omaisuudestasi hyvää huolta. Veneen talvisäilytys voi sisältää sopimuksesta riippuen:

 • veneen nosto, vesillelasku ja kuljetus
 • maston nosto, säilytys ja rikaus
 • pohjan, rungon ja kannen pesu
 • veneen peittely
 • tarvittavat huolto- ja korjaustyöt.

Erilaisia säilytysratkaisuita

Meillä on käytössämme kolme suurikokoista säilytyshallia sekä runsaasti ulkotilaa, joissa veneen talvisäilytys onnistuu turvallisesti. Lisäksi vuokraamme venepukkeja erilaisten purje- ja moottoriveneiden säilytystarpeisiin. Meillä riittää tilaa suurienkin veneiden säilytykseen.

Halutessasi tarjoamme myös kaikki tarvittavat korjaus- ja kunnostuspalvelut. Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millainen malli sopisi parhaiten sinun veneellesi.

Muut palvelumme

Veneen talvisäilytyksen yhteydessä voimme toteuttaa myös seuraavia korjaus- ja kunnostustöitä:

 • vanhojen myrkky- ja primermaalien poisto
 • primer- ja myrkkymaalauksien uusiminen
 • osmoosikorjaukset
 • gelcoat-pintojen kiillotus ja vahaus
 • laiteasennukset ja venesähkötyöt
 • verhoilumattojen liimaus
 • monipuoliset refit-palvelut, joissa vene kunnostaan kauttaaltaan sopimuksen mukaan.

Moottorihuollot teetämme maahantuojien valtuuttamilla huoltoliikkeillä. Suurikokoiset veneet nostamme talvisäilytykseen suoraan Kantvikin satamasta. Kysythän meiltä tarvittaessa myös veneiden kuljetuspalvelusta.

Ota yhteyttä >>

Veneen säilytys lämmitetyssä hallissa

Veneen talvisäilytys on mukavinta ja turvallisinta 12-asteisessa sisähallissamme. Lämpötila on riittävä poistamaan ylimääräisen kosteuden veneestäsi. Mitä isompi tai arvokkaampi veneesi on, sitä tärkeämpää sitä on säilyttää lämpimässä sisähallissa. Monet veneet sisältävät nykyään myös paljon elektroniikkaa, joka saattaa kärsiä kylmässä ja kosteassa tilassa.

Valitessasi veneen talvisäilytykseen lämpimän hallin, ei sinun tarvitse tyhjentää venettä kauden päättymisen jälkeen lainkaan. Tekstiilit, patjat ja muut veneeseesi kuuluvat tarvikkeet säilyvät paikoillaan seuraavaa kautta varten. Mikäli tykkäät tehdä veneesi kevätkunnostusta itse, hoituvat kunnostustyöt kätevästi lämmitetyssä hallissa.

Halutessasi toteutamme säilytyksen yhteydessä mahdolliset korjaustyöt erillisessä korjaamohallissa. Näin pidämme huolen siitä, etteivät säilytyshallissa olevat veneet pääse pölyyntymään.

Etsitkö edullisempaa ratkaisua?

Veneen talvisäilytys voidaan toteuttaa myös edullisemmin. Lämpimän hallin lisäksi tarjoamme säilytystilaa lämmittämättömässä hallissa. Kylmähallissa omalle veneelle on helppo tehdä esimerkiksi pesu- ja huoltotöitä omatoimisesti.

Lisäksi tarjoamme pihatilaa veneiden ulkosäilytystä varten. Kaikki veneiden talvisäilytykseen liittyvät yksityiskohdat esimerkiksi veneen peittelyyn liittyen sovitaan erikseen asiakaskohtaisesti. Olethan meihin yhteydessä, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu!

Ota yhteyttä >>