Yritys

Espoon Venepalvelu on monipuolisia veneilijän palveluja tarjoava yritys sekä moottori- että purjeveneilijöille. Toimintaperiaatteenamme on tehdä työt ammattitaidolla niin, että ne tulevat kerralla kuntoon.

Palvelut

Teemme lasikuituveneisiin karilleajo- ja törmäysvahinkokorjauksia sekä teak-kansi-, puusisustus-, varusteasennus- ja maalaustöitä. Lisäksi pohjien soodapuhallukset sekä kölien hiekkapuhallukset.

Talvisäilytykseen tai korjauksiin tuleviin veneisiin pystymme tarjoamaan ammattitaitoisen alihankintaverkoston kautta myös venesähkötöitä ja moottorihuoltoja.

Avaimet käteen palvelu tarjolla talvisäilytysveneille.

Historia

Espoon Venepalvelun omistaja Jan-Markus Roos on toiminut venealalla vuodesta 1985 alkaen. Ura alkoi Finngulfin veistämöllä. 1980-luvun lopussa oma yritys teki alihankintatöitä sekä kehitti omaa purjevenemallia. 1990-luvun lopulla toiminta keskittyi venekorjauksiin.

Vuosina 2002-2012 toimitilat olivat Espoon Suomenojalla ja nykyjään ne sijaitsevat Kirkkonummen Strömsbyssä, johon yritys rakennutti v. 2013-2014 korjaamohallin sekä kylmän säilytyshallin. Lisäksi yrityksellä on kaksi lämmintä säilytyshallia.